UUSI KOTI MEREN RANNALLA

May 18, 2017

Nyt kun blogissa ei ole pitkään aikaan ollut kotijuttuja, lienee aika vihdoin paljastaa syy sen takana: väliaikaisasuntoon ei ole tullut hirveästi panostettua, sillä olemme vihdoin ostaneet uuden oman kodin!

Etsimisessä kesti vuosi, koska paitsi että olimme rajanneet haun Espooseen ja budjettimme oli rajallinen, emme osanneet päättää meren tai metsän läheisyyden väliltä. Luonto on itselleni todella tärkeä elementti ja halusin, että se olisi vahvasti läsnä myös tulevassa kodissamme. Nyt vihdoin osui kohdalle asunto jossa ei tarvinnut tehdä kompromissia: uusi kotimme on meren rannalla, pihassa kasvaa kaikenlaista kivaa ja aivan vierestä alkavat upeat metsäiset ulkoilumaastot. Kunhan saadaan kotiuduttua, suunnitelmissa on ostaa vene taloyhtiön vieressä olevaan laituriin, minkä jälkeen myös saaristoluonnon salat aukenevat meille. Voitte siis uskoa, että täällä ollaan aika innoissaan tulevasta muutosta!

Asunto on sataneliöinen, vaatii täydellistä remonttia eikä siinä sinänsä ole mitään erikoista mutta ihastuin olohuoneen isoihin ikkunoihin ja näin asunnossa mahdollisuuden tehdä vihdoin täysin meidän näköisemme koti. Koska meri näkyy enemmän tai vähemmän kodin lähes jokaiseen tilaan, sisustus ja tilanjako suunnitellaan sen ehdoilla, että näköalasta saadaan kaikki irti. Kunhan saamme avaimet ja palaamme reissusta, pääsen näyttämään tarkemmin millaisia visioita minulle on kodin varalle. :)

7 comments

 1. Idis & Interiööri18 May 2017 at 09:16

  Oi, kuulostaa täydelliseltä jo nyt ! Onnea 💕

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minna / Kotona ja kaukomailla18 May 2017 at 09:26

   Kiitos paljon! :)

   Delete
  2. Reply
 2. Oi, onnea uuteen kotiin ♥ kuulostaa ihanalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minna / Kotona ja kaukomailla8 June 2017 at 03:12

   Kiitos! <3

   Delete
  2. Reply
 3. Oioi, mahtavaa! Onnea! :) Projektipostauksia odotellessa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minna / Kotona ja kaukomailla8 June 2017 at 03:11

   Kiitos! Juu kohta alkaa niitä tulemaan. :)

   Delete
  2. Reply
 4. Kuulostaa täydelliseltä! Meillä on alkamassa taloprojekti ja tärkeimpiä kriteereitä tontille oli luonnon läheisyys. Me emme valitettavasti saaneet järviä ihan viereen, mutta metsää on senkin edestä. Onneksi ei järven rannalle tai joen rantaan ole kovin pitkä matka.

  Ihanaa ja jännittävää projektia teille! :)

  ReplyDelete
Add comment