5 x PARASTA JUURI NYTLomamatkojen suunnittelu. Kesän ensimmäinen reissu starttaa jo tällä viikolla, ja kohteena on Japani, jossa on tarkoitus ihmetellä Tokiota, maan kaunista luontoa ja tietysti syödä japanilaisia herkkuja niin paljon kuin napa vetää! Sieltä palattuamme on lämpö toivottavasti tavoittanut jo Suomenkin. Kesä menee enimmäkseen kotimaassa, mutta Tallinnassa on tarkoitus viettää viikko ja perinteinen Tukholman reissukin on jokavuotinen must. Alkusyksyllä menemme taas muutamaksi viikoksi Jenkkeihin sekä piipahdamme ehkä Kanadankin puolella ja talvilomalle olemme hahmotelleet Australiaa, Uutta-Seelantia tai Etelä-Afrikkaa. Saa nähdä miten käy!

Espoon rantaraitti. Kotikaupunkihan on kaikille se rakkain, ja Espoon merenrantaa myötäilevä ulkoilureitti saa sydämeni sykkimään sille entistä enemmän. Tänä kesänä tullaan taas pyöräilemään raittia pitkin eestaas, ja onpa sen varrelle ilmestynyt hyviä palvelujakin. Äitienpäivänä käytiin korkkaamassa Nokkalan Majakka, joka on rakennettu aivan meren äärelle ja jonka jokirapucaesar on älyttömän hyvää, suosittelen!


Kirppislöydöt. Tämän kevään paras löytö on ehdottomasti kierrätyskeskuksesta hakemani pyöreä marmorinen ruokailupöytä, joka paitsi maksoi vain muutaman kympin, palautti myös uskoni siihen, että kirppareilla ja kiertiksissä käyminen voi todella olla vaivansa väärti!

Kirjasto. Lukeminen on minulle tärkeää ajanvietettä kesät talvet, joten kirjasto on ihan ykköspaikka! Meillä päin kirjastoissa on myös vie ja tuo-kirjatelineet joista saa ottaa omaksi vaikka mitä löytöjä: viimeksi nappasin mukaan pokkarin Kuinka kasvattaa bébé, jota oli mielenkiintoista lukea, vaikka en jälkikasvusta toistaiseksi haaveilekaan. Kirjaston omista kirjoista erilaiset lifestyle-oppaat ovat aina mielenkiintoista luettavaa: viimeksi tavasin Hygge-kirjasta onnellisen elämän perusteita ja totesin, että oma elämäni on tainnut koko ajan olla aika hyggeligt. :)

Elämää mullistavat ostokset. Nyt on tullut hankittua jotain itselleni niin tärkeää ja hienoa, että taidan jättää sen tässä kertomatta ja omistaa sille ihan oman postauksensa seuraavaksi…ehkä arvaatkin jo mistä on kyse? ;)

2 comments

  1. Oioioi, mitä lomasuunnitelmia! Pitäis alkaa tosissaan suunnittelemaan ensi alkusyksyn lomaa.. jos vaikka saisi otettua koirulit mukaan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Toivottavasti saatte! Onhan se aina parempi jos saa koko perheen mukaan lomalle lemmikkejä myöten :)

      Delete