TUOLIRAKKAUTTA: IKEA BJÖRKSNÄS


Tuolimania ei ota laantuakseen! Tälle syksylle osui vielä yksi tuoliostos: Ikean Björksnäs-sarjan ohjaajantuoli. Ihastelin sitä siitä asti kun se tuli myyntiin, mutta luonto ei antanut periksi ostaa tuolia täyteen hintaan. Tämän täysin priimakuntoinen yksilön tullessa vastaan löytönurkassa melkein puoleen hintaan, tartuin tilaisuuteen innoissani, ja se on juuri niin ihana kuin mitä uskoin sen olevan!

Pirun mukava istua, laadukkaan tuntuinen ja miellyttää silmää, lisäksi puuosa on helppo maalata tarvittaessa, jos joskus kaipaa muutosta nykyiseen väriin. Tuolista on tullut minun Netflixin katsomispyhättöni sillä se on paljon mukavampi kuin sohvamme ja siinä on helppo vaikkapa näpytellä läppäriä samalla jos keskittyminen ei riitä pelkkään elokuvan katseluun. Vähän orpona se tuon sivupöydän kanssa pyörii hankalan mallisessa olohuoneessamme, mutta eiköhän näille kunnollinen paikka löydy viimeistään seuraavasta kodista!

Ikeasta tuntuu löytyvän kyllä varsin usein suhteellisen ajatonta muotoilua edustavia huonekaluja jotka voisivat hyvin olla jonkun "virallisen" designbrändin valikoimista, siis muutenkin kuin näiden erikoismallistojen osalta. En halua, että koko kotini on Ikeaa, mutta kieltämättä joskus täytyy tehdä töitä sen eteen sillä sieltä tuntuisi löytyvän mieluisat ratkaisut kaikkiin kodin huonekalupulmiin!

Muita Ikea-faneja? Löytyykö jotain kalustetta joka on osoittautunut aivan parhaaksi arjessa? :)

1 comment

  1. Arvaan, että ostit tämän löytönurkasta valmiiksi kasattuna? Jos olisit joutunut kasaamaan tämän, et takuulla suosittelisi sitä. Kasaus nimittäin on koko tähänastisen Ikea-urani hankalin projekti. Ei se mitään, että ohjeet ovat monimutkaiset, mutta kasaussysteemi on kaikkineen huonosti mietitty. Esim. poikkipuiden yksinkertaisia ruuveja ei kerta kaikkiaan saa paikalleen ilman sähköistä ruuvinväännintä, vaikka ohjeissa miten ehdotetaan meisseliä.

    Ei ihme, että olivat alennuksessa.

    ReplyDelete