Ruokailutilan päivitys uusilla tuoleilla

Vaikka tähän asuntoon ei hirveästi ole isompia sisustushankintoja tehnyt mieli tehdä, niin muutaman tuolin hankintaan olen syyllistynyt. Parisen vuotta mietin mustia tuoleja ruokapöydän ympärille, ja kun vastaan tuli setti vanhoja valkoisia wieniläistuoleja, ostin koko nipun ja maalasin ne Tikkurilan kalustemaalilla. Halpaa kuin saippua ja täydennystä löytynee kirppareilta jatkossakin, jos ja kun hankimme joskus isomman pöydän.

Toinen hyvä tuolilöytö tuli syyskuussa vastaan Design Marketissa: kuparinvärinen Masters-tuoli puoleen hintaan! Metallinhohtoinen tuoli on istunut todella nätisti sisustukseen joka tilassa, ja kyseisen huonekalun design miellyttää silmääni; löytyyhän minulta sitä myös yksi kappale mustana.

Lipaston yläpuolella oleva taulu on Alpo Jaakolan tuotantoa 60-luvulta ja sitoo tilan värit mukavasti yhteen; melkein harmittaa, että taulu kuuluu tähän asuntoon ja tuskin voin ottaa sitä mukanani tulevaan kotiin. Onneksi voin nauttia siitä nyt! Lipaston päällä olevat lasikuvut ajavat minulla kuriositeettikabinetin virkaa: niihin on mukava asetella milloin mitäkin. Ainakin venetsialainen paperimassamaski ja metsästä löytynyt kallo pääsevät niissä hyvin oikeuksiinsa. Olen muuten todella huono tekemään asetelmia, mutta joskus lykästää ja silloin saatan pitää muutamankin kuukauden samaa sommitelmaa esillä, kunnes tulee taas aika vaihdella esillä olevia tavaroita. Juuri nyt on kuitenkin hyvä näin!

6 comments

 1. Upea ruokailuryhmä ja tuo taulu <3.

  ReplyDelete
 2. Siis wau, tuo Master! Kartellin ystävänä jo valmiiksi suosikkituoli, mutta kuinka hyvältä tuo sävy näyttää mustan rinnalla! 😍

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikös olekin ihana! Kiva kuulla, että joku toinenkin fanittaa tuota väriä :)

   Delete
 3. Ihana tuo harmaa ruukku ! Mistä olet sen hommannut? Haluan samanlaisen ! :)

  https://dontfly-itsfoggy.blogspot.fi/

  ReplyDelete