OLOHUONEESSA


Tilapäiskotimme olohuone alkaa vihdoin olla omaan silmään mieluinen, vaikka melko riisuttu versio se onkin ilman mattoa, lampaantaljoja ja muita sisustukseen lämpöä tuovia elementtejä. Kaikkea ei vaan tänne jaksanut tuoda, vaikka tätä väliaikaisasumista onkin kestänyt jo pian puoli vuotta!

Vanha maalaukseni hallitsee edelleen sisustusta ja vaikka tulen maalaamaan sen päälle jossain kohtaa jotain ihan uutta, tuo se nyt muuten niin valkoiseen tilaan sopivasti kontrastia. Sohvatyynyjen väri sopii sen kanssa yhteen, tottakai. Niiden asettelu onkin taidemuoto johon olen perehtynyt vasta viime aikoina, ennen vain iskin pari tyynyä sohvan kumpaankin kulmaan ja ihmettelin miksi se ei näyttänyt ikinä hyvältä! Käpytyyny on Pentikiltä, harmaa nappityyny hevostarvikeliikkeestä ja mustavalkoisen tyynyn kuvio on tehty tekstiilitussilla. ;)
Kirjahyllystä kaivelen aina joskus kivannäköisiä kirjoja esille, varsinaisia kahvipöytäkirjoja en taida omistaakaan, ellei Kinfolkeja lasketa. Kynnys tarttua lueskelemaan jotain laskee silloin huomattavasti! Niiden kaveriksi sopivat liljat, omat lempikukkani, joita on ostettava aina kun lähikauppaan niitä ilmestyy. Kulhon olen ostanut Marrakechista, koristepallot Berliinistä ja ikkunalaudalla elvistelevä norsu on isoäidin Gambiasta tuoma tuliainen parinkymmenen vuoden takaa.Olohuoneen television puoleinen seinä on vielä työn alla, mutta pistän siitäkin kuvia kunhan saan sen laitettua mieleisekseni. Joskus inspiraatio antaa odottaa itseään! ;)

8 comments

 1. Wau miten ihana fiilis näistä kuvista välittyy! :)

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! <3 Niin kauniin harmooninen tunnelma!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kuulla että tunnelma välittyy ruudun toisellekin puolelle! :)

   Delete
 3. Teetkö mulle kans tollasen tyynyn? Etsinyt iät ja ajat tuota kyseistä kuviota mustavalkoisena mut ei vaan mahda löytyä:( tekisin itse mut piirtämistaidot ei kyl riitä edes tuohon :D ja kaunis koti teillä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mikä ettei! Tarvitsen vain tyynyn johon sen tehdä. ;) Kiitos kauniista kommentistasi!

   Delete
 4. Tosi kaunista teillä! <3 Oli kiva tavata! :)

  ReplyDelete