Makuuhuoneen sisustus


Makuuhuoneessamme vallitsee rauhallinen tunnelma: vain muutama huonekalu, vähän koristeita, valkeat tekstiilit, seinätkin ovat muutamaa taulua lukuunottamatta paljaat. Totta puhuen kaipaisin hieman pesämäisempää fiilistä ja tummempi maali tekisi tilalle ihmeitä, mutta nyt mennään sillä mitä jo on, viimeistään uuteen kotiin loihdin sitten visioideni mukaisen makuusopen! Kyllä tässäkin uni hyvin tulee, siitä ei ole ongelmaa.

Pitkään muhitin ajatusta laittaa tauluja seinälle, mutta niihin piti saada jotain kivaa enkä keksinyt, mitä. Lopulta muistin, että minullahan on melkein silpuksi mennyt Anton Corbijn'n valokuvakirja lempiyhtyeestäni Depeche Modesta: sieltä muutama sivu vain kehyksiin! Paitsi että se oli täysin ilmaista, on mukavaa kun kaikki esillä oleva on itselle merkityksellistä jollain tavalla. Sivut olivat vain hieman kellastuneet niiden 26 vuoden olemassaolon aikana, mutta se ei näissä kuvissa näy - niitä piti editoida sen verran rankalla kädellä, että rekvisiitaksi heitetty hellehattukin (syksyllä, häh) menetti saturaatiotaan.Sweet Dreams - Kauniita unia! 
SaveSave

4 comments

 1. Onpa kaunis makuuhuone teillä! Mahtavaa että eksyin blogiisi Homevialauran kautta. Kirjoitat mielenkiintoisista aiheista ja varsinkin talousosio iski. Itsekin olen ruvennut kriittisemmäksi kuluttajaksi ja kaikki säästämiseen liittyvä kiinnostaa.

  -Heidi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! Yritän pitää blogin jatkossakin mielenkiintoisena, mukava kuulla, että talousasiat ovat olleet sinulle mieluisia lukea. :)

   Delete