UUSI TYÖPISTE


Vihdoin sain aikaiseksi käsitellä kuvat työpisteestämme! Tämä on ensimmäinen kerta kun minulla ei ole erillistä työhuonetta, mutta olohuoneessa työskentely on ollut yllättävän mukavaa: onhan tila avara ja kun duunailusta pitää ottaa tauko, on sohva kutsuvan lähellä. Lisäksi ottaen huomioon, että oman kodin myymisen jälkeen olisimme voineet joutua taivasallekin, niin eipä tässä valittamista ole. Ainoa haaste on ollut riisua työtila sellaiseksi, ettei se vie liikaa huomiota muulta sisustukselta, joten pöydällä on vain välttämätön: paikka usein käytetyille papereille ja laatikko sekalaisille toimistotarvikkeille. 

Muuten mennään samalla kalustolla kuin edellisessäkin asunnossa, mutta yksi huonekaluhaave oli pakko toteuttaa: Kartellin Masters-tuoli. Niin herkulliset muodot ja niin monikäyttöinen; tarvittaessahan sitä voi käyttää ulkokalusteenakin! Ennustan sille tosin pitkiä palvelusvuosia ihan sisäkäytössä, sillä se on mukava istua ja muotoilunsa vuoksi sopii vähän joka tilaan keittiöstä eteiseen. 


Väliaikaisasunnossa kun ollaan, ei sisustukseen viitsi hirveästi investoida. Muuten täysin valkoinen tila sai kontrastia kun yhdistin maalipurkkien jämiä ja sudin työpisteen seinän tummanharmaaksi. Nyt se toimii hyvänä taustana tauluille ja julisteille, vaikka kuvanottohetkellä projekti onkin mitä selvimmin kesken. Hiljaa hyvä tulee...

Finally I got around to editing pictures of our home office. It's just a simple chair and a table combination in a corner of our living room. I used to have a separate room for them, but now that I've tried this, I kind of like to work in a big, open space. Because this apartment is just temporary, we didn't invest in new furniture, with one exception: I had craved for Kartell's Masters chair for a long time, and a couple of months ago I finally bought it. I love the simple yet hypnotising look, and its multi-functionality: it fits well in different interiors and can also be used outside. I believe that the chair and I are gonna have many lovely years together! 

5 comments

 1. Kaunista <3 Kaunis koti, Kaunis blogi <3 http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 2. Kaunis! Seinä tuo kivan kontrastin asuntoon.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista! Kyllä, ilman tuota seinää vaikutelma olisi jäänyt jo vähän turhan valjuksi. :)

   Delete
 3. Kaunis koti ja tunnelma, ihana blogi! Saako kysyä, mistä tuo olohuoneen valkoinen lipasto/kaappi on?

  ReplyDelete