SUMMER UPDATEMiten nämä tauot aina venyvät!

Eipä siinä kaunistelemista, kesä on vain vienyt mukanaan enkä ole yksinkertaisesti ehtinyt kirjoittamaan blogiin. Sen sijaan olen keskittynyt täysin rinnoin viettämään kaiken vapaa-aikani ulkona ja rentoutunut, nautiskellut elämästä. Satuloinut ratsuni ja karauttanut metsiin seikkailemaan. Lukenut kirjoja meren rannalla. Torkkunut taloyhtiön pihalta löytämissäni salaisissa sopukoissa. Ja löytänyt jotain terveyteni kannalta todella tärkeää: liikkumisen ilon.

 Muutto uuteen ympäristöön ja mahdollisuus pyöräillä tai kävellä kaikkialle on saanut minut liikkumaan enemmän kuin koskaan ennen. Saatan lähteä aurinkoisena päivänä pyörällä Helsinkiin tekemään ikkunaostoksia, tai kulkea päämäärättömästi rantaraittia pitkin, ihanista taloista unelmoiden. Vietän mieheni kanssa myös paljon enemmän yhteistä aikaa, sillä yhdessä liikkuen on ollut ihanaa lähteä syömään, kaupungille tai nauttimaan luonnosta ja merestä. Autoa käytän enää vain työmatkoihin, ja se on tuntunut todella vapauttavalta! Painoakin on lähtenyt, useita kiloja. Vaatteet jotka eivät ole vuosiin menneet päälle, alkavat pikku hiljaa mahtua päälle, ja sekös on kannustanut liikkumaan entisestään.
Matkallekin on tässä välissä editty: kolmen viikon patikointiloma Yhdysvalloissa! Kuinka paljon taas ehtikään nähdä, kokea ja imeä itseensä lännen luontoa ja sen historiaa. 150 kilometrin verran me taivalsimme polkuja vuorilla, erämaassa ja kanjoneissa. Siellä sitä oppii arvostamaan asioita ihan eri näkökulmasta. Kuinka kalliarvoinen voi olla varjoisa paikka aavikon paahteessa, kuinka hyvältä tuntuu tasainen osuus haastavalla reitillä, miten hyvältä purkkiruoka maistuu kun katselee samalla luontoäidin taidemaalausta!

Matkasta lisää kunhan saan kuvat käsiteltyä, mutta ensin muutama niistä kauan sitten luvatuista kotikuvista! Nämä ovat otettu pari kuukautta sitten ja suurin osa tuntuu nyt jo julkaisukelvottomilta kun valokuvauksesta on taas ehtinyt oppia niksin tai pari, pitänee siis käydä koti uudestaan läpi kameran kanssa...mutta sitä ennen on edessä spontaani viikonloppureissu Pariisiin, joten nyt täytyy painua pakkaamaan!

No comments