MUUTTO EDESSÄ


Se on nyt myyty! Meidän kotimme, siis. Myynnissä se ehti olla päivän, joten kaikki tapahtui vähän nopeammin kuin olimme osanneet odottaakaan, ja löysimme itsemme tilanteesta jossa oli tehtävä nopeita ratkaisuja ettemme joudu taivasalle. Uutta kotia ei ole vielä löytynyt, mutta väliaikaisasunto löytyi Tapiolasta, minne muuttoa odotan yllättäen innolla! Olen aina pitänyt itseäni vähän "metsäläisenä", mutta ajatus siitä, että voin parissa minuutissa kävellä ostoksille, ravintoloihin ja palveluiden äärelle, kutkuttaa minua. Vielä kun lisää pakettiin meren läheisyyden ja sen, että polkupyörälläkin keskustaan ajaa nopeasti, minusta tuntuu, että tästä on tulossa oikein mukava kesä. :)

Vielä pitää hoitaa pintaremontointi loppuun, pakata ja siivota, mutta sitten pääsemme muuttamaan! Odotan innolla, että pääsen sisustamaan taas vähän erilaista paikkaa, jos nyt innostuisin kokeilemaan vähän rohkeammin erilaisia sisustustideoita! Kuvia luvassa kunhan muuttokuorma saadaan purettua ja aseteltua paikoilleen...

1 comment

  1. Paljon onnea asunnon myynnistä! Sepä kävi sutjakasti. :)
    Olen itse maalaiskylän ja pikkukaupungin tyttö, mutta asuin opiskeluaikana vuoden aivan Helsingin ytimessä ja kyllä siinä kieltämättä omat etunsa oli. Suoraan ulko-ovelta avautui niin monta mahdollisuutta erilaisiin aktiviteetteihin.
    Mukava päästä seuraamaan uuden kodin sisustusratkaisuja sitten tulevaisudessa.

    //Kaisa J - Koti-ikävä

    ReplyDelete