ELÄMÄNTAPAREMONTTIA JA OSTOLAKKO


25 vuotta taisi olla se maaginen ikä, jonka jälkeen paino ei enää pysynyt entisellään vaan jokainen ylimääräinen suupala on löytänyt tiensä reisiin ja vyötärölle. Parina viimeisenä vuotena olen tuskastellut paitsi uutta ulkomuotoani, myös sitä kun puolet vaatekaapista ei enää mene ylle ja kledjut ehtivät mennä pois muodista ennen kuin minä pääsen niitä käyttämään. Silti olen aina silloin tällöin ostanut lisää liian pieniä vaatteita sillä ajatuksella, että “kyllähän minä huomenna sen laihduttamisen aloitan” ja jotenkin ihmeellisesti sitä huomista ei kuitenkaan tullut.

Kuntokin saisi olla parempi, nykyään en kovin pitkälle pääse hengästymättä ja esimerkiksi matkoilla tämä rajoittaa vaellusmahdollisuuksiamme inhottavasti. Syitä elämäntaparemonttiin löytyisi siis useita, ja hammasta purren olen yrittänyt aloittaa uuden elämän.

Kuntosalilla on nyt käyty ja kotiin on ostettu täsmävälineet tehokkaaseen kotijumppaan. Lisämotivaationa lupasin itselleni, että en osta (melkein) mitään uusia vaatteita ennen kuin alan mahtua entisiin, joten tämä kuntokuuri tekee hyvää paitsi terveydelle, myös taloudelle. Samalla ehdin fiilistellä vaatekaapin nykyistä sisältöä, en nimittäin ole vieläkään päässyt selville täysin omasta tyylistäni, enkä osaa sanoa mitkä olisivat vaatekaappini kulmakivet tai luottoasusteet.  Muun muassa tätä varten ostin itselleni jo kuukausia sitten hehkutetun Säker Stil-opuksen, mutta en ole ehtinyt vielä  lukemaan sitä - siinäkin olisi hommaa keväälle!

Onko muilla vastaavia projekteja käynnissä? :)

2 comments

 1. Täällä on! Itse aloittelin pientä kuntoremonttia jo jokin aika sitte, ensi salilla, mikä tuotti lihasmassaa varsinkin reisiin, hieman enemmän kuin toivoin;) Joten nyt olen innostunut joogasta ja elän toiveissa, josko tällä olisi vaikutusta, niin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, kuin myös sutjakkaampaan ulkomuotoon :)

  Tsemppiä sinulle salille ja ihanaa viikkoa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tsempistä ja sitä samaa sinulle! Joogasta olen kuullut pelkkää hyvää ja se kai oikein toteutettuna on aikamoinen kehonmuokkaaja - naisellisen hyvällä tavalla. Itse olen kokeillut toistaiseksi vain pilatesta, ja se vei kyllä mukanaan!

   Delete