YÖPÖYTÄ MAROKOSTA

Syksyn Design Marketista tarttui mukaani marokkolainen hedelmälaatikko, jollaista olen jo pitkään harkinnut ja miettinyt esim. yöpöydäksi tai sivupöydäksi. Yöpöydäksi se ei tosin sellaisenaan kelvannut, sillä karkeasta pinnasta saisi kännykkä hapuileva unikeko tikkuja sormiinsa! Ratkaisun keksin puolivahingossa: olin juuri tiputtanut ja rikkonut erään taulun, jonka kehys meni säpäleiksi mutta jonka suojalasi jäi ehjäksi. Sovittelin sitä laatikon päälle kanneksi ja sehän istui siihen täydellisesti! Samalla laatikko muuttui hieman huonekalumaisemmaksi.

Yöpöydän muutettua makuuhuoneeseen sai se kaverikseen Clas Ohlsonin valaisimen ja Oslosta ostamani metallisen kynttilänjalan. Noin roisin yöpöydän seuraksi sopivat parhaiten modernit ja vähäeleiset esineet, ettei kokonaisuus mene romuromantiikan puolelle. Tyynytkin vaihdoin kokonaisuuteen sopiviksi. Pentikin Como-tyynynpäällinen ja Nyblom Kollenin musta tyynynpäällinen ovat osoittautuneet kestosuosikeiksi, joihin on vaikea kyllästyä. 

Nyt pitää vain saada aikaiseksi ostaa toinen laatikko toiselle puolelle sänkyä, niitä myy ainakin Madesign, jolta omanikin ostin. Kova hinta käytännössä ilmaisesta tavarasta, mutta pelkkiin kuljetuskustannuksiin varmaan uppoaisi tuo summa, jos noita lähtisi itse Marokon matkalta Suomeen lähettelemään!No comments