VIIKON HIMOTUIMMAT

Olen pikku hiljaa koostanut listaa kaikesta, mitä uuteen kotiimme haluaisin, ja siitä onkin kertynyt jo suhteellisen pitkä! Keräsin näihin kuviin sisustuselementtejä joista olen kiinnostunut; osa on tarkalleen niitä esineitä joita haluan, ja osa on sitten luokkaa "something like this" eli esimerkiksi kirpputorilta tehty löytö voi ajaa asiansa.

Tiedostan, että toistaiseksi valintani eivät ole olleet erityisen persoonallisia, sillä on todella vaikeaa sisustaa tyhjiössä, ja olla ottamatta vaikutteita muilta. Myös Ikean naapuruus tuo omat haasteensa, sillä siellä vaan kaikki on niin hyvännäköistä! Onneksi oma maku monipuolistuu koko ajan, kun olen alkanut selailemaan sisustusblogeja ja -lehtiä entistä innokkaammin, sekä Pinterestiä, jota vielä vähän aika sitten kammoksuin kovasti. ;)

Designin suhteen minulla on kahdenlaisia mietteitä. Toisaalta haluaisin erilaisia ja raikkaita esineitä kotiani koristamaan, toisaalta taas koen pientä design-ähkyä. Niin paljon eri suunnittelijoita, niin paljon vaihtoehtoja! Kuinka minä osaisin päättää, mikä kynttilänjalka, lamppu tai lautanen miellyttää minua eniten? En sano, että design olisi kokenut inflaatiota, mutta sen nimikkeen alle listattavaa tuotantoa on niin paljon nykyisin, että en tiedä mistä aloittaa...! Näkisin kuitenkin todennäköisenä tukea kotimaista tai pohjoismaista tuotantoa, kun sopiva esine osuu kohdalle.

Tässä nyt kuitenkin ensimmäinen inspiraatioerä, saa nähdä kuinka erilainen seuraavasta kollaasista tulee!

Löytyykö joukosta omia suosikkeja?

No comments