uudistunut työhuone

Työhuoneemme on saanut olla lähes samassa tilassa viimeiset kaksi vuotta, kun en ole keksinyt, mitä sille tekisin. Muutosta olen halunnut, mutta nollabudjetilla, sillä uutta asuntoa etsiessämme en viitsi kalliita panostuksia tehdä. Pukkijalkapöytä olisi ollut edullinen ja hyvännäköinen vaihtoehto, mutta luontoni ei antanut periksi tehdä niin "helppoa" ratkaisua.

Ratkaisut uudistukseen löytyivätkin ulkovarastosta: Maalasin entisen ruokapöydän kromijalat mattamustiksi ja nyt se sopii tuolien kanssa täydellisesti yhteen! Pöytä on samalla sirompi kuin edeltäjänsä ja jättää huoneeseen enemmän tilaa ympärilleen. Halusin myös sitoa työpisteen vielä enemmän omaksi tilakseen, ja varaston kassista löytyivät sopivasti kaksi Ikean vanhempaa käytävämattoa jotka sopivat tuohon alle. Vannoin, etten enää käyttäisi noita beigejä mattoja, mutta niin vaan se maku taas ehti muuttua. :)
Samalla somistin lipaston päällisen uudelleen ja olen hyvin tyytyväinen sen uuteen ilmeeseen. Nyt se on täynnä omia aarteitani: Ylösalaisin käännetyn hurrikaanin alta löytyy peuran kallo, ja valoa tuo BoConceptin ihana lasia ja betonia oleva tuikku. Käpy on Montepulcianosta ja Sinnerlig-ruukussa kasvaa mieheni siskon meille antama kasvi. Hyvin kasvaa, vaikka kastelemme sitä todella harvoin!

Työpöydälläni pitää aina talvisin olla kynttilä, ja pidän minä siinä muitakin pieniä koristuksia. Pieni marmorialusta on Oslosta ja maksoi alle 3 euroa, jälkikäteen harmittaa etten ostanut niitä enemmän! Yksisarvishylje sulatti sydämeni ja tarttui mukaani myös Oslosta, Bolia-nimisestä liikkeestä. Suomea lähin on Tukholmassa, sieltä näitä hellyyttävyyksiä löytynee lisää. :)

6 comments