TIISTAIMIETTEITÄ

Kauppareissulla löysin alle neljällä eurolla käsittämättömän runsaan liljakimpun, jossa kukkia on yli kaksikymmentä! Siitä riittää piristystä marraskuun päiviin pitkäksi aikaa, jos vain muistan vaihtaa vedet säännöllisesti. Yleensä en...:)

Piristystä kaivataankin, sillä kyselin tänään hammaslääkäriltä kustannusarviota purukalustoon kuntoon saattamisessa. Minulla on siis synnynnäisesti sitä sun tätä hauskaa siellä suussa, ja iän myötä väärä purenta yms. alkavat vaikuttaa terveyteen enemmänkin. Olin tipahtaa tuolilta kun kuulin, että lähemmäs 10 000 € mennään! Onneksi se ei nyt ole päivän päälle, mutta kyllä aloin hieman nikottelemaan tuota summaa miettiessäni. Ei auta kuin alkaa säästämään!

Säästämisestä puheen ollen, huomaa heti miten niitä säästöjä kertyy kun ei osta koko ajan jotain. Olen ehkä jopa oppinut pikkuhiljaa tekemään niitä kestävämpiä valintoja ja malttamaan mieleni, jos en ole ihan varma siitä, mitä haluan. Toki säästämisvimmaa aiheuttaa myös tuleva asunnon osto, mutta olen kamalan malttamaton siinä mielessä, että turhaudun kun mitään kivaa ei tunnu markkinoille tulevan. Tai no, sillä hinnalla mihin on varaa. :D Ei siis auta kuin kärsivällisesti odotella!

Odottelun lomassa olisi korkea aika alkaa miettiä talvilomamatkaa, joka tällä kertaa on vain maltillisesti viikon mittainen pätkä tammikuussa. Mihin mennä, mitä tehdä? Olisi mukavaa, jos kohdepaikassa olisi edes vähän lämmintä, eli kyllä sen vähän kauempana pitäisi olla. Ideoita, ehdotuksia? :)

Ensi viikolla pääsen onneksi vähän tuulettamaan ajatuksiani Tallinnan-risteilylle. Voi kun osuisi hyvät säät kohdalle!

2 comments

 1. Mitämitämitä?! Mistä saa noin halvalla noin runsaan kimpun!? Täydellinen tärppi! Ja kyllä ne säästöt sieltä karttuvat, kunhan malttaa ottaa rauhallisemmin rahankäytön suhteen. Oma terveys on kuitenkin niin tärkeä asia, siihen laittaa harkitsemattakin mieluusti rahaa. Toivottavasti kaikki selviää, niin purukalusto, kuin asuntojahtikin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. S-Marketista! Kulkevat viikkokimppu-nimikkeellä. Juvanmalmilla ainakin oli, ehkä siellä Saunalahdessakin päin löytyy...(etkö sä siellä päin asunut, toivottavasti muistan oikein!)

   Oikeassa olet, omaan terveyteen kannattaa panostaa, harmikseni alan tajuamaan sen vasta näinkin vanhalla iällä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. :)

   Delete