KUUSI TULI ETEISEEN

Lauantai-illan kunniaksi pieni vilkaisu eteiseen, jossa pieni kuusi on viihtynyt jo parin viikon ajan paperikassissaan. Silmä on tottunut siihen niin nopeasti, että ilman sitä eteinen tuntuu liiankin riisutulta.

Liitutaulupintaisessa eteiskaapin sivustassa on kokoelma muutamista paikoista joissa on tullut käytyä.   Koska aloitin merkintöjen teon ennen kuin innostuin matkustamisesta, siellä on niinkin eksoottisia paikkoja kuin "Stockholm." Toisaalta, eipä kyseinen kaupunki isommilleen häviä, ja sinne suuntaankin ensi viikolla jälleen ruoan, ostosten ja joulutunnelman perässä.  :)

Hauskaa lauantai-illan jatkoa!  2 comments

  1. Kuusi käy kauniisti mustaa pintaa vasten. Saanko udella millä maalilla olet maalannut makuuhuoneen seinän mustaksi? Itse maalasin tikkurilan black maalilla ja en tykkää yhtään, koska pinta on hieman kiiltävä. Nyt se on varmaan maalattava vielä uudelleen. Haluan pinnasta matan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makuuhuoneen seinä on tummanharmaa ja maalattu Clas Ohlsonin seinämaalilla, tummanharmaata taitaa siellä ollakin vain se yksi sävy. Jälki on siinäkin kyllä hieman kiiltävä, mutta ei minusta sen enempää kuin normaalisti. :)

      Delete