DIY-TYYNYJÄ OLOHUONEESEEN

November 21, 2015

Olin haaveillut koko kesän harmaaraitaisista tyynynpäällisistä, sellaisista missä kangas olisi eläväistä ja joita näkee esimerkiksi Tine K:n mallistoissa. Sopiva kangas löytyikin ihan vahingossa Anttilan alelaarista - verhokappana! Vaivaisella eurolla verho lähti kotiin ja pienen ompelutuokion jälkeen sohvaa koristivat uudet tyynyt. Kyllä kannatti odottaa!

Alemmassa kuvassa korissa näkyy taas keskeneräinen projektini: minäkin miellyin Chhatwal & Jonssonin Ikat-tyynyihin, mutta koska ne ovat niin kovin kalliita, päätin säästää ja tehdä itse, jälleen kerran. Kuvioiden maalaus tyynynpäälliseen ei kuitenkaan onnistunut niin hyvin kuin olisin halunnut, ja päällinen ei kestä lähempää tarkastelua. Minun pitänee ostaa kangastussi ja sillä tehdä kuviointi loppuun. Näin kaukaa katsottuna se kuitenkin menee melkein täydestä, eikö? ;)


4 comments

 1. Hyvältä näyttää! Raitakangas tyynyissä ja tuo tyyny korissakin:). Maalaus kankaalle on tosiaan usein melko vaikeaa saada tasaiseksi, mutta kangastussit ovat siihen erityisen käteviä. Ja kestävät pesua hyvin silityksen jälkeen, olen kokeillut. Mukavaa joulunodotusta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minna / Kotona ja kaukomailla23 November 2015 at 10:50

   Kiitos! Hyvä tietää, että kangastussien jälki kestää, nyt pitää vain hankkia sellainen. :) Ihanaa joulunodotusta sinulle myös!

   Delete
  2. Reply
 2. Sofia // Hyvinvointia nyt!22 November 2015 at 11:15

  Upeat olkkarin sävyt! Nuo tyynyt ovat kuin piste i:n päälle! :) Ja eihän se haittaa, vaikka kuvio ei ole täydellinen, mielestäni pieni epäsymmetrisyys ja oman käden jälki antavat paljon persoonallisemman ja lämpimämmän kuvan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minna / Kotona ja kaukomailla23 November 2015 at 10:49

   Kiitos! Ja tottahan tuo, että ehkä sen ei pidäkään olla niin täydellinen kun ei se alkuperäinenkään tyynykuvio säännöllinen ole...:)

   Delete
  2. Reply
Add comment