AULAN UUSI ILME

November 26, 2015
Kutsutaan tätä tilaa vaikka aulaksi, sillä se on kotimme keskipiste jolla ei ole varsinaisesti muuta merkitystä kuin olla paikka, jonka läpi kuljetaan tilasta toiseen. Pitkään se oli ilman mattoa, kunnes sain himoitsemani Pentikin Como-maton, joka kokonsa puolesta sopi hyvin lipaston eteen. Lipaston taas raivasin tyhjäksi ja tein siihen asetelman, jossa luonto on vahvasti läsnä. Ihanaa, miten paljon kodin ilmettä voikin muuttaa ilman isompia hankintoja, ihan vain järjestelemällä olemassaolevia esineitä uudella tavalla!
Mutta tuo Como! Ai että se on ihana, törmättyäni siihen ensimmäisen kerran tiesin heti, että tuollainen on kotiin saatava. Se on samaan aikaan sekä mökkimäinen että moderni, kotimainen sekä itämainen, graafinen ja kuitenkin harmoninen.  Toisin sanoen täydellinen.

Koska aulassa ei ole omaa ikkunaa vaan kaikki valo tulee muista tiloista, on sen kuvaaminen haastavaa päivänvalollakin, pahoittelut siksi ylivalotuksesta. Suunnitelmissani on hankkia laadukas sisustus- ja maisemakuvaukseen sopiva objektiivi, mutta sitä ennen pitää pärjätä sillä mitä on. :)


Edit// Maton nimihän olikin Como, eikä Kuura. Minulla on se Pentikin Kuura-pöytä ollut mielessä niin paljon, että meni nimet sekaisin. ;)

No comments