ETUPIHA SYYSKUNTOON

Etupihamme oli päässyt lievästi sanottuna rehevöitymään, ja kesä ehti mennä ohitse ennen kuin päätimme tarttua lapioon ja lähteä tekemään asialle jotain. Ajatuksena oli jo pitkään ollut poistaa edellisen asukkaan istutukset ja laittaa kiviä ja tuijia tilalle, jolloin piha olisi helppohoitoisempi ja selkeämmän näköinen.

Rikkaruohojen kitkemisessä ja tienvierustan siistimisessä menikin aikansa, mutta tulos palkitsi! Kiviä  asettelimme kokonaisen päivän mutta lopputulos onneksi miellyttää silmää. Päädyimme isoihin kiviin koristekivien sijaan sen takia, että niitä oli takapihalla valmiiksi ja ne olivat ilmaisia. Kivien loputtua kesken mieheni tosin kävi vielä kesämökiltä nostamassa rannasta niitä lisää. :D

Lopuksi maalasin vielä portaiden sivustat ja kaiteet uusiksi ja tasoittelin tien pinnan. Vaikka olen ensikertalainen tässä puuhastelussa, sanoisin lopputuloksesta tulleen aika siisti! Portaiden astinosien maalaus saa jäädä ensi kevääseen, nyt syksyllä en enää luottanut siihen, että maali kuivuisi tarpeeksi vaakasuoralla pinnalla.

3 comments

  1. Hieno tuli! Selkee ja tyylikäs :)

    ReplyDelete
  2. Huikea muutos! Todella selkeää ja kutsuvaa :)

    ReplyDelete
  3. $("#header h1").fitText(1.2, { minFontSize: '24px', maxFontSize: '50px'});