SISUSTUSOSTOKSILLA RAUMALLA

Meille on tullut tavaksi käydä pienen kaveriporukan kesken vuosittain Raumalla, missä eräs ystäväpariskuntamme asuu. Viikonlopun aikana ehtii vaihtaa kuulumiset ja käyttää yksi iltapäivä Vanhan Rauman kiertelyyn. Odotan reissua aina innolla, sillä Raumalla on mielenkiintoisia sisustusliikkeitä ja monessa on panostettu merihenkisyyteen, mikä tietysti sopii hyvin kaupungin tunnelmaan.

Vaikka Rauman moni mielt√§√§ kes√§kaupungiksi, niin kannattaa sinne menn√§ loppuvuodestakin, etenkin joulun alla kaupunki muuttuu tunnelmalliseksi toreineen ja valoineen! Varteenotettava vaihtoehto siis my√∂s p√§√§kaupunkiseudun asukeille, jos kaipaa vaihtelua Porvoo-visiiteille. ;) Sisustusliikkeet ovat keskittyneet melko pienelle alueelle, ja monissa liikkeiss√§ myyd√§√§n sek√§ vaatteita ett√§ kodintuotteita. Listan kaikista liikkeist√§ l√∂yd√§t t√§√§lt√§. Joskus voit t√∂rm√§t√§ my√∂s pop-up-liikkeeseen tai ulkoilmakirppariin, n√§it√§ ei kannata ohittaa! Sisustus Ideassa Kuninkaankadulla kannattaa vierailla, sen valikoimista l√∂ytyy monenlaista merkkituotetta, joista mainittakoon mm. Gant, Lexington, By Nord ja Missoni. Esillepano on kaunista ja joskus siell√§ on hyvin tuotteita alennuksessa, jolloin voit tehd√§ l√∂yt√∂j√§ lempimerkilt√§si.

Oma suosikkini kuitenkin on Sisustustalo Kodinonni, joka sijaitsee vanhan kauppatorin kulmalla ja jossa saan aina hirve√§n inspiraatiohepulin kauniita esillepanoja katsellessani: valikoimassa on yhdistelty rennosti modernia ja rustiikkia kokonaisuuden ollessa kuitenkin maanl√§heinen ja skandinaavinen. Pid√§n siit√§, jos liike pystyy tarjoamaan v√§h√§n jokaiselle jotain ja olemaan silti harmonisen n√§k√∂inen! Kannattaa k√§yd√§ liikkeen blogissa ihastelemassa myym√§l√§n syysilmett√§ ja uutuuksia.

Aivan erityisesti minua ilahduttavat Kodinonnen uniikit tuotteet: itse suunnitellut ja tehdyt Rauma-aiheiset tekstiilit, joihin kuuluu erilaisia tyynynpäällisiä ja keittiöpyyhkeitä. Nähtyäni ne tiesin heti, että tällainen on saatava matkamuistona kotiin ja pohdin pitkään eri vaihtoehtojen äärellä. Voiton vei valkoisesta pellavakankaasta tehty tyynynpäällinen, jossa kuviointina on Rauman koristeellisia vanhoja ikkunoita eri kaduilta. Taidokkaat kuvat on piirtänyt liikkeen omistaja, ja menekkiä kuulemma on - en ihmettele!

Olen sovitellut kotona tyynyä jo moneen paikkaan ja tällä hetkellä se on makuuhuoneen somistuksena, mutta uskoisin sen vaeltavan nyt syksyn aikana olohuoneeseen osaksi syyssisustusta. On mukavaa kun kodissa on niiden massatuotteiden lisäksi myös esineitä, jotka muistuttavat jostain reissusta, pienestä tai suuresta. Hyvin sopii Rauma-tyyny yhteen Marokosta ostetun vaasin kanssa. :)Tyynynp√§√§llinen saatu blogiyhteisty√∂n kautta. 

No comments