SINISTÄ MAKUUHUONEESEEN

Tämän kesän myötä olen viehättynyt siniseen sen verran, että olen uskaltanut käyttää sitä sisustuksessakin. Tosin vain makuuhuoneessa, mutta sinne se sopiikin oikein hyvin, yhdistän jotenkin sinisen höyhensaariin ja hyviin uniin...

Tyynynypäällisillä ja sisustusprinteillä huoneen ilmettä on nopea vaihtaa. Ikkunasta aukeaa maisema ulos pihallemme, ja tämän ikkunan yllä ei ole valokatetta estämässä valon pääsyä huoneeseen, toisin kuin olohuoneessa. Joskus valoa totta puhuen tulee liikaakin, sillä ilman pimentäviä verhoja huonetta on mahdotonta saada edes hämäräksi kesäisen aamuauringon paistaessa. Itse olen tottunut nukkumaan vaikka missä paisteessa, mutta tuo toinen puolisko ei valoa nukkuessaan siedä.


 

Pienimmät kuvat olen ostanut RK Designin myynnistä ja ison aakkostaulun olen tehnyt itse. Näin vastaavan tukholmalaisessa liikkeessä ja käytin sitten ideaa hyödykseni. Tussilla kirjaimia piirrellessä kului tunti jos toinenkin. Elokuvataidettakin laittelen välillä esille, alemmissa kuvissa taitaa olla taidetta Interstellar-elokuvasta. En kehtaa sanoa, kuinka monta kertaa kävin katsomassa sen teatterissa.

Pyykkikassi on heräteostos Askosta, minulla ei ole varsinaista käyttö pyykkikassille, mutta kun näkee jotain tarpeeksi ihanaa, pitää ostaa se "kaiken varalta" - mistäs sen tietää koska lottovoitto osuu kohdalle ja pääsee ostamaan merenrantakiinteistöä...;) Siinä se nyt roikkuu koristeena toistaiseksi.


No comments