TULIAISIA USASTA

Olen siinä mielessä surkea shoppailija, että edes Yhdysvaltojen tavarataivas ei saanut minua sekoamaan ja ostamaan matkalaukkua täyteen tavaraa. Minulla oli hyvin selkeä näkemys siitä, mitä haluan ja mitä en, joten ostoksetkin olivat sen mukaiset. Niistäkin vähistäkin asioista mitä ostin, muutaman myin pois Suomessa kun totesin, että en tarvitsekaan niitä.

Calvin Kleinilta löysin täydellisesti istuvan vesiputouskauluksellisen juhlamekon, joka sopii sellaisenaan virallisiin tilaisuuksiin ja erilaisilla asusteilla maustettuna vapaamuotoisempiin juhliin. Sitä katsoessani en voi välttää mielleyhtymän tekoa House of Cards-sarjan Claire Underwoodiin, mutta hänhän onkin ultratyylikäs nainen! J.Crew-liikkeestä ei minun ollut tarkoitus mitään ostaakaan vaan katsella vain asuinspiraatiota mallinukeilta, mutta nähdessäni tuon raitapaidan tiesin heti, että siinä se on: se täydellinen raitapaita! 3/4-hihat, reilu kaula-aukko, täydellinen hillitty sinisen sävy ja kangas vahvaa puuvillaa. Minun on nykyään muuta vaikea pitää päällä kun se on niin pirun mukavakin.Lompakkopuolella halusin itselleni pienen kukkaron joka sujahtaisi pikkulaukkuihin tai crossbodyyn, ja mielellään ruskeana. Ralph Laurenin nahkakukkaro olikin odotettu löytö ja tällainen olisi tehnyt mieli ostaa mustanakin! Siinä on vielä ketjussa avainrengas, mutta itse olen pitänyt sitä kukkaron sisällä.

Mustan lompakonkin sain, Kate Spaden mallistosta. Merkki oli minulle uusi tuttavuus, Suomessa kun näitä ei taideta myydä? Lompakon normaalihinta oli pökerryttävän kallis, mutta tämä kaukonainen oli alelöytö. Se tosin on niin hyvälaatuista, hyväntuoksuista nahkaa ja kauniisti viimeistelty, että varmasti on normaalihintansakin arvoinen. Ulosvedettävän rannehihnan ansiosta se toimii myös pienenä clutchina johon saa juuri ja juuri kortit, avaimet ja huulipunan. Täydellistä. ♥

No comments