TERASSILLA


Viel√§ pitk√§lle syksyyn ollaan viihdytty meid√§n kes√§ll√§ maalatulla terassilla. En osaa oikein en√§√§ kuvitella el√§m√§√§ ilman kohtuullisen kokoista pihaa ja katettu terassi tuo siihen viel√§ sen pienen k√§ytt√∂mukavuutta tuovan lis√§n! Terassilla on kokoa reilut 20m² ja pihalla reilut 100m², juuri sopivasti kahden aikuisen tarpeisiin. Pihan per√§ll√§ on miehen "√§ij√§boksi" eli vaja. Sinne se menee aina karkuun kun em√§nt√§ alkaa siivoamaan tai on muuten vaan hankala. ;)

Kalusteet ovat edullisia rottinkikalusteita ja lasipöytä on entisen asunnon olohuoneen pöytä, Ikean valikoimista. Hyvin on kestänyt ulkokäytössä! Aurinkokennoilla varustetut paperivalaisimet tuovat tunnelmavaloa iltaisin ja terassin nurkassa on grillauspiste, grilleineen ja apupöytineen. Siellä myös yrtit viihtyivät kesällä. Piha avautuu etelään joten aurinkoa riittää aamupäivästä iltamyöhään, aurinkoa voikin ottaa mihin aikaan päivästä tahansa! Auringonoton lisäksi rakastan torkkua riippumatossa ja ihailla pihapiirin satavuotiaita tammia ja onpa siinä tullut nukuttua myös rankkasateella yöllä.

 Meill√§ on tuollainen valtava jasmiinipensas ja toisella puolella pihaa iso hortensiapensas, josta k√§yn pitkin kes√§√§ leikkaamassa kukkia sis√§tiloja koristamaan. Mik√§√§n ei ole ihanampaa kuin oma piha! ♥

No comments