TERASSILLA


Vielä pitkälle syksyyn ollaan viihdytty meidän kesällä maalatulla terassilla. En osaa oikein enää kuvitella elämää ilman kohtuullisen kokoista pihaa ja katettu terassi tuo siihen vielä sen pienen käyttömukavuutta tuovan lisän! Terassilla on kokoa reilut 20m² ja pihalla reilut 100m², juuri sopivasti kahden aikuisen tarpeisiin. Pihan perällä on miehen "äijäboksi" eli vaja. Sinne se menee aina karkuun kun emäntä alkaa siivoamaan tai on muuten vaan hankala. ;)

Kalusteet ovat edullisia rottinkikalusteita ja lasipöytä on entisen asunnon olohuoneen pöytä, Ikean valikoimista. Hyvin on kestänyt ulkokäytössä! Aurinkokennoilla varustetut paperivalaisimet tuovat tunnelmavaloa iltaisin ja terassin nurkassa on grillauspiste, grilleineen ja apupöytineen. Siellä myös yrtit viihtyivät kesällä. Piha avautuu etelään joten aurinkoa riittää aamupäivästä iltamyöhään, aurinkoa voikin ottaa mihin aikaan päivästä tahansa! Auringonoton lisäksi rakastan torkkua riippumatossa ja ihailla pihapiirin satavuotiaita tammia ja onpa siinä tullut nukuttua myös rankkasateella yöllä.

 Meillä on tuollainen valtava jasmiinipensas ja toisella puolella pihaa iso hortensiapensas, josta käyn pitkin kesää leikkaamassa kukkia sisätiloja koristamaan. Mikään ei ole ihanampaa kuin oma piha! ♥

No comments